GOWIN SOCKS Co,.LTD

Hur man gör logotyper på dina strumpor?

Släpp tid: 2022-11-29 15:46:45  träffar: 14

gowin Socks Co., Ltd är professionella tillverkare av strumpor i mer än tio år, till exempel sportstrumpor, klädstrumpor, avslappnade strumpor och sublimeringsstrumpor. Vi strävar efter att förse våra kunder med:-best möjliga priser-hög kvalitet-oem designers.

men socks factory.jpg

normalt finns det typer av logotyper på strumporna för våra kunder. Vet du vilka processer vi använder för att göra denna logotyp? Låt mig introduceranågra metoder till dignedan.

1, Jacquard -process.it' s mönstret på tyget, som är vävt med olika färger av garn. Det har egenskaperna hos god luft permeabilitet och fuktabsorption.

Custom Jacquard cotton socks.jpg

2, skärmtryck. För den här metoden måste vi trycka på bläcket genom skärmen för att skapa utskriften. Logotypen kommer vara mjuk och elastisk. Denna logotyp är platt effekt med stark integration med strumpor.

Custom Screen Printing sport socks.jpg

3, varm överföringstryck/sublimation. Vi kommer att använda överföringsmönster till strumpor till strumpor till strumpor via offsetpapper och värmesubstrat. Denna metod kan acceptera typer av gradientfärger. Den här typen av trycklogotyp är fast och hållbar.

Custom designs Sublimation crew socks.jpg

4, broderi. att efter att strumpan är vävd, är mönstret broderat av maskin. Denna metod är lämplig för liten och enkel logotyp. Denna tryckning gör att människor vanligtvis känner sig dimensionella, utsökta och texturerade.

Tidigare: No

Nästa: Pls frågar inte kvalitet bara om...